Guri Pils

Stílusa: Német pilseni
Alkoholfok: 5V/V%
Felhasznált komló: Single hop Polaris

Német pilseni stílusú láger sör, amely pilseni és karamell maláta, illetve az újhullámos Német komló, a Polaris felhasználásával készült. Közepesen testes enyhén kenyeres és karamelles ízjegyek, visszafogott gyümölcsös komlóaroma közepes keserűség jellemzi.

Díjak: 2016 KSE sörverseny Ezüst diploma

Guri Pils

Barack O’bama

Stílusa: Gyümölcsös sör
Alkoholfok: 5V/V%
Felhasznált komló: Polaris

Sárgabarack ágyra fejtett pilseni típusú láger sör. Sörünkben a gyümölcsös fanyar ízeket harmonizáltunk a sörre jellemző malátássággal és keserűséggel.

Barack O'bama

Guri Meggyes

Stílusa: Gyümölcsös sör
Alkoholfok: 5V/V%
Felhasznált komló: Polaris

Meggy ágyra fejtett pilseni típusú láger sör. Sörünkben a gyümölcsös fanyar ízeket harmonizáltunk a sörre jellemző malátássággal és keserűséggel.

Díjak: 2016 Csehország Budejovice Kategória győztes ízesített sörök kategóriájában.

Guri Meggyes

Guri Szilvás

Stílusa: Gyümölcsös sör
Alkoholfok: 5V/V%
Felhasznált komló: Polaris

Szilva ágyra fejtett pilseni típusú láger sör. Sörünkben a gyümölcsös fanyar ízeket harmonizáltunk a sörre jellemző malátássággal és keserűséggel.

Díjak: 2016 Csehország Budejovice Kategória győztes ízesített sörök kategóriájában.

Guri Szilvás

Guri Ribizlis

Stílusa: Gyümölcsös sör
Alkoholfok: 5V/V%
Felhasznált komló: Polaris

Ribizli ágyra fejtett pilseni típusú láger sör. Sörünkben a gyümölcsös fanyar ízeket harmonizáltunk a sörre jellemző malátássággal és keserűséggel.

Guri Ribizlis

Summertime

Stílusa: Single Hop (Egykomlós) Summerale
Alkoholfok: 5 V/V
Felhasznált komló: Citra

Könnyű nyári ivósör. Egy olyan sört akartunk készíteni, amely a pilseni sörökhoz hasonlóan könnyen fogyasztható, de ízvilágában az újhullámos sörökhöz híven, illatos és izgalmas. Aranysárga szín, tartós hab, citrusos, gyümölcsös komlóillat, közepes test és mérsékelt keserűség jellemzi.

Summertime

Black Ball

Stílusa: American Porter
Alkoholfok: 6V/V%
Felhasznált komló: Magnum, Chinook

Fekete szín, krémes barna hab, étcsokoládés és enyhén fűszeresen gyümölcsös illat, nagy test, karamell és étcsokoládés íz, közepes keserűség jellemzi.

Díjak: 2015 Csehország Arany sörpecsét Porter, Stout kategória 5. hely

Black Ball

Random Trip

Stílusa: American Pale Ale
Alkoholfok: 5V/V%
Felhasznált komló: Magnum, Centennial

Közepesen testes félbarna sör, amely az American Pale Alere jellemző gyümölcsös komlóillaton túl, a sokféle maláta tesz egyedivé és izgalmassá.

Random Trip

Melange

Stílusa: Düsseldorfi Altbier
Alkoholfok: 6V/V%
Felhasznált komlók: Magnum, Tettnanger

Jól kiegyensúlyozott, jól leerjesztett, keserű, de mégis malátás, tiszta és selymes, borostyán színnel rendelkező német sör. A keserűséget kiegyenlíti a maláta gazdagsága.

Melange

Banana Joe

Stílusa: Amerikai Búza Sör (American Wheat Beer)
Alkoholfok: 5V/V %

Szalmasárga színű, feltűnően zavaros megjelenésű, ami a főzése során felhasznált nagy mennyiségű búzamalátának köszönhető. Illatában banános-szegfűszeges illatjegyek párosulnak az amerikai Citra komló citrusos gyümölcsösségével. Vékony test jellemzi a kortyérzetet, ami egy visszafogott keserűséggel zárul.

Banana Joe

Spicc

Stílusa: American Single Hop India Pale Ale
Alkoholfok: 6V/V
Felhasznált komló: Simcoe

Egykomlós Amerikai IPA, amit gyömbérrel párosítottunk, ennek köszönhetően egy izgalmas aromát kapott a sör. A cél az volt, hogy egy könnyen fogyasztható IPA-t készítsünk.
Díjak: 2016 KSE sörverseny Arany Diploma (Összesítésben 10. helyen végzett a több mint 150 sörből).

Spicc

Urbán Champion

Stílusa: Hopláger (Hidegkomlózott láger sör)
Alkoholfok: 5V/V%
Felhasznált komló: Polaris, Amarillo

Készítettünk egy szép, gazdagon malátás Bécsi Ászok sört, amit a méltán híres, gyümölcsös illatjegyeket hozó Amarillo komlóval hidegkomlóztunk. Az így készült sör egy könnyen fogyasztható, ízekben gazdag, gyümölcsös illatú hopláger.

Urbán Champion

Delírium

Stílusa: Belga Trippel
Alkoholfok: 10V/V%
Felhasznált komló: Tettnanger

Egy világos, valamelyest fűszeres, száraz, erős trappista ale egy kellemes lekerekített malátás ízzel és határozott keserűséggel. Meglehetősen aromás, fűszeres, gyümölcsös és könnyű alkoholos jegyekkel, amik a támogató, tiszta malátás jelleggel kapcsolódnak össze egy a magas alkohol szintje ellenére meglepően iható italt eredményezve.

Delírium

Sztahanov

Stílusa: East Coast IPA (Keleti pari IPA)
Alkoholfok: 7 V/V%
Felhasznált komló: Magnum, Citra

Tipikus keleti parti IPA. Az IPA általában egy magas alkoholtartalmú, magas keserűségű, nagy testű, erősen illatos sör, ahol az ízesebb malátákkal óvatosan bánnak, annak érdekében, hogy a komlóaromára helyezzék a fogyasztó figyelmét. Az East Coast IPA szembe megy ezzel a nézettel. Ebben az esetben egy olyan IPA-t készítenek, ahol a gyümölcsös komlóaroma mellett, a malátás jegyek egyensúlyban vannak a komlóaromával.

Sztahanov

Pompeii

Stílusa: American Red Ale
Alkoholfok: 5V/V %
Felhasznált komló: Magnum, Mosaic

Tipikus American Pale Ale, amelyet áztatott pörkölt maláta levével természetes múdon vörösre festettünk, ennek köszönhetően nem érezni rajta pörköltmalátás jegyeket.

Díjak: 2016 KSE sörverseny Gyémánt Diploma
2016 Magyarország Söre

Pompeii

Hoptimal

Stílusa: West Coast IPA
Alkoholfok: 6V/V%
Felhasznált komló: Polaris, Cantennial

Visszafogott, háttérben húzódó malátás jegyek, nagy test, intenzív gyümölcsös komlóillat jellemzi, amit a belefőzött 600 filter Earl Grey tea aromája egészít ki és tesz izgalmassá. Ebben a sörben a citrusos, trópusi gyümölcsös íz és illatjegyek keverednek a fekete tea ízével.

Hoptimal

Amadeus

Stílusa: Bécsi ászok
Alkoholfok: 5 V/V%

Tradícionális bécsi ászoksör. Világosbarna szín, karamelles, toffies illat, karamellmalátás íz, alacsony keserűség jellemzi. Könnyű láger sör, ami malátásabb, izgalmasabb a megszokott lágerekhez képest.

Amadeus

A Keresztapa

Stílusa: Milkstout
Alkoholfok: 6 V/V%

Készítettünk egy Stoutot, amit a stílusnak megfelően kellően testes, a sok és különféle pörköltmalátának köszönhetően karamelles, étcsokoládés, kávés ízjegyekben gazdag sör lett. Ezt a Stoutot a komlóforralás közben hozzáadott tejcukorral krémesítettük, így lett Milkstout. Azért, hogy még izgalmasabbá tegyük a sörünket, tettünk bele egy csavart, Bourbon vaníliát áztattunk az erjedésben lévő sörünkbe.

Díjak: 2019 Csehország, Arany Sörpecsét

A Keresztapa

Detox

Stílusa: Imperial IPA
Alkoholfok: 9 V/V%

Egy olyan IPA, ami minden tekintetben túltesz a hagyományos IPA-kon. Minden alapanyagból többet használtunk, mint amit általában szoktunk az ilyen söröknél, ettől lesz Imperial IPA. Magas alkoholtartalom, nagy test, markáns keserű és orrbavágó gyümölcsös komlóaroma jellemzi.

Detox

Mango No. 5

Stílusa: Milkshake Pale Ale
Alkoholfok: 5V/V%

Egy olyan Amerikai Pale Ale, amelyet tejcukorral krémesítettünk és az erjesztő tartályba hozzáadott mangó velővel tettük még gyümölcsösebbé. Alacsony alkoholtartalom, hatalmas test, visszafogott keserűség és erőteljes gyümölcsös illatok jellemzik.

Mango No.5

Genezis

Stílusa: Abey Ale
Alkoholfok: 6V/V%

Apátsági felső erjesztésű világos sör. Egy olyan sör melynek gerincét az ötféle malátán belül a füstölt búzamaláta adja, amely remek párost alkot a felhasznált Angol Ale élesztő által adott gyümölcsös ízjegyekkel. Világos szín, krémes hab, enyhén füstös, gazdagon malátás íz, visszafogott gyümölcsös illat jellemez.

Genezis

A Füvesember

Stílusa: Belga Búzasör
Alkoholfok: 5V/V%

Könnyű üdítő jellegű búzasör. A Belga Búzasör, másnéven Witbier egy közepesen testes, alacsony keserűségű fűszeres frissítő. A frissességéért a belefőzött őrölt koriander, kardamom mag és a Bergamott citrom a felelős.

Füvesember

Bajor Búza

Stílusa: Klasszikus Bajor Búzasör
Alkoholfok: 5V/V%

Egy világos frissítő német búzasör erős szénsavassággal, száraz lecsengéssel, lágy kortyérzettel és sajátos banános szegfűszeges élesztő jelleggel.

Bajor Búza

Prototyp

Stílusa: New England IPA
Alkoholfok: 6%

Alacsony keserűségű, közepesen testes, krémes és meglehetősen ködös kinézetű IPA, amely a felhasznált újvilági komlóknak köszönhetően intenzív trópusi gyümölcsös komlóaromával bír. A sör a stílusának megfelelően kétszer van hidegkomlózva (simcoe, mosaic és citra komlókkal) annak érdekében, hogy egy igazi komlóbomba kerülhessen a poharakba.

Prototyp