Már hagyománnyá vált a Guri Sörfőzde által tartott Partnertalálkozó, negyedik alkalommal cseréltek tapasztalatokat a Guri Serházak tulajdonosai és a Sörfőzde vezetői.

Guri partnertalálkozó 2020

Az esemény egy főzdei látogatással indult, amelynek során az alapító-tulajdonos Urbán Imre kalauzolta körbe a vendégeket. Ahogyan elmondta, kezdeti elképzelésük, mely szerint a főzőháztól a pohárig ellenőrzésük alatt tartják a sört beigazolódni látszik, hiszen a minőséget folyamatosan magas szinten tudják tartani. Csak olyan helyre adnak el sört, ahol van hűtőkamra, hiszen a sör állandó hőmérsékleten tartása nagyon fontos. A tulajdonos megjegyezte, hogy mára – az első serház 2016-os megnyitása óta- sikerült azt elérni, hogy sorban állnak a jelentkezők azért, hogy a serházak közé tartozzanak. Nemsokára egy újabb megyei jogú városban nyílik Guri Serház.

Guri partnertalálkozó 2020
Guri partnertalálkozó 2020

Ahhoz, hogy a serházak növekvő sör igényét kielégítsék, 10 új tartállyal tervezik kapacitásaikat bővíteni a közeljövőben, amely beruházás már megvalósult volna, ha nem szól közbe a koronavírus.

A tulajdonos bemutatta az üzemet, az új tagok megismerhették a sörfőzdében alkalmazott egyedi, saját fejlesztésű technológiákat, ismertette a működés gazdasági hátterét, a logisztika folyamatát.

Azt is elmondta, sikerük egyik kulcsa, hogy családi vállalkozásként működnek, a család valamennyi tagja a sörfőzdében dolgozik, szívüket-lelküket adják a vállalkozásért.

Ifj. Urbán Imre számára nem volt kérdés, hogy ő is a sörfőzdében dolgozik majd, mára ő főzi az összes sört, rendre újabb és újabb recepteket talál ki, ami mára hatalmas választékot eredményezett, van olyan serház, ahol 24-féle frissen csapolt sör közül választhatnak a vásárlók.

Imi bemutatta a sörfőzés teljes folyamatát, onnantól, hogy a maláta beérkezik az üzembe, de arra is volt lehetősége a partnereknek, hogy kérdezzenek a fiatal sörfőző mestertől. Természetesen felmerült a mindig feltett kérdés, melyik sört szereti legjobban. Válaszul Imi elmondta, hogy nagyon szereti az Amadeust, nyáron szinte mindig azt issza, de nem emelt ki egy típust sem, mindet szereti.

Az alapító elmondta, hogy nagyon fontos számára a vásárlók visszajelzése, fontosnak tartja, hogy ő szállítsa a sört, kapcsolatot tartson a partnerekkel, rajta tartsa a szemét a piacon, növekedésükkel azonban ez egyre több feladatot jelent.

Az üzemlátogatás után a Guri Sörfőzde Panna sörözőjébe látogatott a csapat, nem is akármilyen járművel, majd kötetlen beszélgetéssel és egy finom bográcsgulyással zárult a nap.

Guri partnertalálkozó 2020
Guri partnertalálkozó 2020
Guri partnertalálkozó 2020
Guri partnertalálkozó 2020
Guri partnertalálkozó 2020
Guri partnertalálkozó 2020